dijous, 25 de setembre del 2008

Oberta inscripció

Durant aquest mes de setembre podeu confirmar la vostra assistència a l'Assemblea, en especial si presenteu alguna Comunicació, ja que cal tancar el programa definitiu amb suficient temps. Podeu remetre a l'organització la butlleta d'inscripció (que també podeu descarregar del CODERI), per carta, fax o correu electrònic, així com el justificant d'haver efectuat l'ingrés bancari.

El professorat al servei de la Generalitat Valenciana haurà d'incriure's també en la pàgina del CEFIRE-ALZIRA, com en qualsevol altre curs aprovat, que es tancarà deu dies abans de l'inci de l'activitat, per tal d'obtindre el corresponent certificat d'assistència.

En aquests moments ja està confirmada la presència de diversos professors universitaris, coordinats pel profesor Antoni Furió, catedràtic d'Història Medieval de la Universitat de València, com els professors Jorge Hermosilla, Ricardo Franch, Salvador Calatayud, Daniel Benito, Pau Viciano, Iván Martínez, Tomàs Peris, etc., que participaran en la secció monogràfica.

També està assegurada la presència dels doctors Antonio Collantes de Terán Sánchez, de la Universitat de Sevilla, i Fèlix Retamero Serralvo, de la Universitat Autònoma de Barcelona, especialistes que presentaran les seues ponències en la secció monogràfica.